Nedsat
Så kom bogen FANØ UNDER BESÆTTELSEN på 128 sider og vi er super glade for produktet! Den kan købes på Fanø for kr. 160 i enten Fanø Boghandel, Kunstladen eller Fanø Lys. Ønskes den tilsendt, så send mig en mail med navn, adresse og indbetalingsdato. Den koster kr. 240 incl porto og min mail er: henning_brinch(a)hotmail.com Når der er indbetalt, sendes den senest dagen efter.

"Fanø under besættelsen" er blevet til ved hjælp af en donation fra det nu nedlukkede Museumcenter Fanø Bads Venner. En stor tak for denne donation

I 2003 udgav foreningen en bog om Fanøs rolle i Atlandvolden. Bogen indeholder beskrivelser og billeder fra Fanø under 2. Verdenskrig samt beskrivelser af de vigtigste forsvarsanlæg på øen. Mange af dem er her efter mere end 60 år stadig i meget god stand. Den danske udgave blev i 2004 efterfulgt af en tysk udgave. Begge bøger kan købes i Kunstladen, Fanø Boghandel, Fanø Lys og Fanø Skibs & Dragtsamling samt Sønderho Kunstmuseum.. Begge udgaver er senere blevet revideret således er den danske bog vi sælger nu er 4. reviderede udgave mens den tyske er 2. reviderede udgave. 

Det er også muligt at bestille bogen direkte hos ved at udfylde formularen nederst på siden. 

Begge bøger kan bestilles direkte hos os. Pris pr. bog er DK 260,00 kr incl. forsendelse. Ved køb af flere stk beregnes 230,00 kr for hver ekstra bog.  Ved køb af mere end 10 bøger, kontakt os direkte for pris vha. kontakt siden HER

Ved salg til europa er prisen 325,00 kr incl levering mens prisen for hver ekstra bog er 260,00 kr 

Efter at formularen er blevet udfyldt og afsendt vil man modtage en e-mail med et kontonummer som pengene skal overføres til. Efter at vi har registret overførselen sender vi bøgerne af sted. 

Bogbestilling

General von Falkenhorst mente ..